facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επεισόδια με χημικά και προσαγωγές έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Eνταση επικρατεί από νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθηγητών, σχολικών φυλάκων και καθαριστριών κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απομακρύνει τους διαδηλωτές.

Γύρω στις 6.30 π.μ. ξεκίνησαν τα επεισόδια, όταν συγκεντρωμένοι σε «διαθεσιμότητα» εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - περίπου 20 άτομα - προσπάθησαν να μπουν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου και να καταλάβουν το πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το κτίριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις των ΥΜΕΤ και των ΜΑΤ να τους εμποδίζουν, κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.

Η ένταση, επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα ένας διαδηλωτής - εκπαιδευτικός να χάσει τις αισθήσεις του και να χρειαστεί να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Συνεπεία της έντασης μεταξύ των Αστυνομικών Δυνάμεων και των συγκεντρωμένων ήταν να γίνουν 17 προσαγωγές - μεταξύ των οποίων και του Προέδρου της ΟΛΜΕ Θέμη Κοτσιφάκη - με τους συλληφθέντες να έχουν μεταφερθεί στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε με αφορμή τη συνάντηση των εκπροσώπων της τρόικας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 10 το πρωί.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news