facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αναβάλλεται η δίκη για την έκδοση του ζεύγους Γριβέα

Για τις 24 Φεβρουαρίου ορίσθηκε η δίκη του ζεύγους Γριβέα παρά το αίτημα της υπεράσπισης η οποία ζήτησε αναβολή μέχρι τις 14 Απριλίου διότι όπως υποστήριξε πρόκειται για μια εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει τα επιχειρήματά της.

Επίσης η υπεράσπιση ζήτησε και πέτυχε να μειωθούν οι μέρες που το ζεύγος θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα του Κίνγκστον, εκεί όπου είναι η μόνιμη κατοικία τους. Έτσι τώρα θα πρέπει να παρουσιάζονται μόνο 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από τρεις που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η υπεράσπιση παρόλο που κατάθεσε γραπτώς τα επιχειρήματα που στηρίζουν την μη έκδοση του ζεύγος Γριβέα, υποστήριξε πως εξαιτίας της πολυπλοκότητας της υπόθεσης το παρόν δικαστήριο είναι αναρμόδιο να την κρίνει. Έτσι εκτιμάται ότι στην επόμενη δικάσιμο θα προσπαθήσει να πείσει το δικαστήριο να παραπέμψει την υπόθεση σε άλλη δικαστική αρχή. «Προφανώς πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής που σκοπό έχει να κερδίσει περισσότερο χρόνο», είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ Βρετανός δικηγόρος, που ασχολείται με παρόμοια θέματα.

«Πρόθεση μου είναι να γυρίσω στην Ελλάδα. Ο λόγος που δεν επισπεύδω την διαδικασία είναι γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις εδώ στην Βρετανία και δύο ανήλικα παιδιά που πρέπει να φροντίζω. Όταν θα γίνει η δίκη μου στην Ελλάδα θα παρουσιαστώ στο δικαστήριο», δήλωσε ο κ. Κ. Γριβέας στους Έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο στην αίθουσα αναμονής του ειρηνοδικείου του Westminster.

Ο κ. Γριβέας από την ώρα που έφτασε στο δικαστήριο μέχρι και το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας ήταν εξαιρετικά ψύχραιμος. Μάλιστα αστειεύτηκε πολλές φορές με τους δημοσιογράφους και τους υποσχέθηκε πως όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει μπροστά στις κάμερες. Η σύζυγός του όμως από την άλλη έδειχνε εξαιρετικά αγχωμένη τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που βγήκε η σημερινή απόφαση.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news