facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κυκλοφοριακό χάος στον Πειραιά από τις μονοδρομήσεις

Ανεπαρκής η ενημέρωση των οδηγών για τα μέτρα και ανύπαρκτη η παρουσία τροχαίας ώστε να δίνονται οδηγίες σττους διερχόμενους

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του Πειραιά με τις μονοδρομήσεις, λόγω έλευσης του Τραμ στις αρχές του 2016 και του Μετρό το 2017, έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Όπως αποδεικνύεται οι οδηγοί δεν είχαν επαρκή πληροφόρηση για το γεγονός ότι από σήμερα ο Πειραιάς αποκτά μια βασική οδική αρτηρία με είσοδο στην Ηρώων Πολυτεχνείου και μια άλλη εξόδου από την πόλη στη Γρ. Λαμπράκη, ενώ και η παρουσία τροχαίας ώστε να διευθετεί την κίνηση και να κατευθύνει τα αυτοκίνητα είναι ανύπαρκτη.

Να αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει μόλις ένας τροχονόμος στη Γρ. Λαμπράκη στο Πασαλιμάνι, ενώ στην Ηρώων Πολυτεχνείου υπάρχει μόνο ένας υπάλληλος του δήμου με μια κόκκινη σημαία που λέει απλά στους οδηγούς που ΔΕΝ μπορούν να πάνε!

Το αποτέλεσμα είναι οι οδηγοί να καταφεύγουν στα στενά για να βρουν άκρη και να έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο σε όλη η πόλη. Η κατάσταση επιβαρύνεται και με τις δικηγορικές εκλογές, καθώς τα γραφεία του συλλόγου στον Πειραιά βρίσκονται στην Ηρώων Πολυτεχνείου και έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στο σημείο.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news