facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κάτοικοι έκαψαν τα διόδια στην Μαλακάσα – Έκλεισε η Εθνική οδός (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός ελέγχου! Εξαγριωμένοι πολίτες έκαψαν κουβούκλιο στα διόδια της Μαλακάσας διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση στην τιμή των διοδίων


Το επεισόδιο έγινε λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής
Περίπου 500 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στην τιμή των διοδίων
Έβγαλαν υπάλληλο από το κουβούκλιο και μετά του έβαλαν φωτιά
Έβαλαν φωτιά και σε λάστιχα στον παράδρομο
Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια των Αφιδνών

Απίστευτες εικόνες στα διόδια που βρίσκονται στη Μαλακάσα, όταν περίπου στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, οργισμένοι πολίτες, κάτοικοι της περιοχής και μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", που διαμαρτύρονταν για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων έβαλαν φωτιά κι έκαψαν κουβούκλιο!

Περίπου 500 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στα διόδια για να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Όμως τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο όταν οι συγκεντρωμένοι, αφού πρώτα έβγαλαν από ένα κουβούκλιο τον υπάλληλο, το έριξαν και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά!

Αμέσως μετά έκλεισαν συμβολικά και τα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού. Στη συνέχεια, έφυγαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν στα διόδια των Αφιδνών όπου επίσης βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Εκεί, σήκωσαν τις μπάρες και άφησαν ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων για περίπου 2 ώρες. Περίπου στις 22:00, αποχώρησαν.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news