facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Διαψεύδει ο Κικίλιας ότι έβγαλε παράνομα χρήματα στο εξωτερικό: "Για θέματα ηθικής δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου"

Το ζήτημα της ανεύρεσης των τριών "γαλάζιων" βουλευτών, που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης, ταλανίζει τη Νέα Δημοκρατία.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" την Κυριακή, το οποίο προκάλεσε νευρική κρίση στη Νέα Δημοκρατία.

Επικαλούμενη τη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου που προέκυψε από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, η εφημερίδα ανέφερε ότι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έβγαλαν 3,5 εκατ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού. Τα επίμαχα εμβάσματα των τριών βουλευτών εστάλησαν σε τράπεζες του εξωτερικού την περίοδο του 2009-2012 και σύμφωνα με το δημοσίευμα το ποσό δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες των τριών πολιτικών.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ανέφεραν δύο συγκεκριμένα ονόματα, μεταξύ των οποίων και αυτό του πρώην υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Βασίλης Κικίλια.

Ο κ. Κικίλιας, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιοδήποτε θέμα ή ότι έχει κάνει κάτι παράνομο και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα στο Twitter έγραψε: "Όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπο μου είναι απολύτως ψευδή! Για θέματα ηθικής και νομιμότητας δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου!"

Όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπο μου είναι απολύτως ψευδή! Για θέματα ηθικής και νομιμότητας δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου!

Πάντως μετά το δημοσίευμα της Κυριακής, αμέσως σήμανε συναγερμός στη Νέα Δημοκρατία, που άρχισε το "ξεσκόνισμα" στελεχών για να ανακαλύψει ποιοι είναι οι τρεις "γαλάζιοι", καθώς προκύπτει μείζον πολιτικό ζήτημα.

Σύγκληση της επιτροπής "Πόθεν Έσχες" ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής της Βουλής για το «πόθεν έσχες» ζήτησε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής, ύστερα από δημοσιεύματα για μεταφορά 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό, από τρεις βουλευτής της ΝΔ την περίοδο 2009-2012, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Γιώργο Καλαντζή, ζητώντας να συνεδριάσει αμέσως η Επιτροπή, προκειμένου να ενημερωθεί και να ασκήσει τις κατά νόμο αρμοδιότητες της.

news247

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news