facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΟΤΕ προσλαμβάνει 820 άτομα

Στην πρόσληψη 820 διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων θα προχωρήσει ο ΟΤΕ.

Ο τηλεπικοινωνιακός οργανισμός έχει προγραμματίσει να προσλάβει το επόμενο διάστημα προσωπικό, με την αρχή να γίνεται με την προκήρυξη 50 τεχνικών, η οποία ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου.

Οι ειδικότητες, οι οποίες ζητούνται είναι συγκεκριμένα:

-100 τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων στα νησιά.
-70 τεχνικοί κυρίως στην Αττική και την υπόλοιπη χώρα.
-600 διοικητικοί για την κάλυψη αναγκών σε διάφορα υποκαταστήματα και υπηρεσίες του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα.


Η διαδικασία τίθεται σε εφαρμογή με δεδομένη την εθελούσια έξοδο 1.800 υπηρετούντων στον ΟΤΕ, αλλά και λόγω συνταξιοδοτήσεων την περασμένη χρονιά.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις του ΟΤΕ μπορούν να καταθέσουν άμεσα βιογραφικό για τις 50 θέσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα. Θα προσληφθούν: Τεχνικοί Υπηρεσιών & Επιχειρησιακών Συστημάτων, Τηλεπικοινωνιακοί Μηχανικοί, Τεχνικοί Λειτουργίας Δικτύου, Μηχανικός Χωματουργικών Εργων σε 15 περιοχές της χώρας.

Απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα:

Τεχνικοί Υπηρεσιακών Συστημάτων: Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με κατεύθυνση τις τηλεπικοινωνίες, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, πολύ καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και αυτοματισμού γραφείου (MS-Office), γνώση τεχνολογιών LAN/WAN δικτύων και άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Διοικητικοί - πωλητές καταστημάτων: Απολυτήριο λυκείου, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον First Certificate in English), καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και πολύ καλή γνώση αυτοματισμού γραφείου (MS-Office), ανεπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες, και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους).

Τεχνικοί Πεδίου: Πτυχίο ΙΕΚ ή ΤΕΙ σε σχετική με το αντικείμενο της θέσης ειδικότητα (Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική και άλλες συναφείς ειδικότητες), καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και πολύ καλή γνώση αυτοματισμού γραφείου (MS-Office), άδεια οδήγησης αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους). Πρόσθετα προσόντα είναι η εμπειρία σε αντίστοιχο ή παρεμφερές τεχνικό αντικείμενο και η άδεια ηλεκτρολόγου Α' τάξης.

Προωθητές εταιρικών πακέτων ( Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αρτα, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Πάτρα, Ρόδο): Πτυχίο ΔΕ, αγγλικά, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Το προσόν που κάνει τη διαφορά είναι η ύπαρξη πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ και η διετής προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.

Το ύψος των μισθών θα κυμαίνεται από 600 έως 1000 ευρώ, ανάλογα με την εμπειρία και το πτυχίο των υποψηφίων. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις πλήρους απασχόλησης. Όλες οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της OTE-plus A.E.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news