facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Ο ΕΟΠΥΥ αρνείται τη χορήγηση δωρεάν αναλώσιμων υλικών σε ανάπηρη - Ξεκινά απεργία πείνας ο πατέρας

Με πανό θα ζητά την χορήγηση ένεσης ευθανασίας για την κόρη του

Το ανάλγητο κράτος ξαναχτύπησε, καταδικάζοντας ένα ανάπηρο παιδί σε αργό βασανιστικό θάνατο και στέλνοντας τον τραγικό πατέρα του, σε απεργία πείνας!

Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε και πάλι, εις βάρος της μικρής Μαρίας Πουλκουρτζή, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, χτυπημένη από μία ιδιαίτερα σπάνια αρρώστια.

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), απάντησε αρνητικά, στην απελπισμένη αίτηση του Νίκου Πουλκουρτζή, για την δωρεάν χορήγηση αναλώσιμων υλικών (υπνοσέντονα, χαρτοβάμαβακα, γάζες, γάντια μιας χρήσης και ειδικής κρέμας), που είναι άκρως απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση της κόρης του.

Την ίδια στιγμή που το ΕΟΠΥΥ, αρνείτο την χορήγηση των υλικών και το δικαίωμα στη ζωή, σε ένα ανήμπορο παιδάκι, το Κράτος συνεχίζει να ξοδεύει χρήματα σε υπέρογκες αμοιβές διευθυντών Οργανισμών και Φορέων κ.ά. προκαλώντας το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.

Ήδη ο τραγικός πατέρας, που εδώ και χρόνια τραβάει με την οικογένειά του το Γολγοθά της ζωής τους, έχει αποφασίσει να προβεί στην επόμενη απέλπιδα κίνησή του:

Την Δευτέρα θα ξεκινήσει απεργία πείνας, έξω από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναρτώντας και ένα πανό που θα καλεί το Κράτος να χορηγήσει ένεση ευθανασίας στο παιδί του!

Δείτε τη σχετική αίτηση του Νικόλαου Μπουλκουρτζή και την απορριπτική απάντηση του ΕΟΠΥΥ:
(Εθνικός Οργανισμός ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ Υπηρεσιών Υγείας)


patrastimes

ΣΧΕΤΙΚΟ:Πάτρα: Δώστε μου τα φάρμακα ή την ένεση να κάνω ευθανασία στο παιδί μου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news