facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Καταγγελία αστυνομικών σε Δένδια και αρχηγό ΕΛ.ΑΣ: Μας βάζουν να φυλάμε το σπίτι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αίσθηση προκαλεί η επιστολή που έστειλε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και τον Υπουργό Προστασίας του Πολιτη, με θέμα την 24ωρη φύλαξη κατοικίας που ανήκει στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στην Αργολίδα.

Στην επιστολή επισυνάπτεται ανακοίνωση που εκδόθηκε τέλη Μαϊου και αποκαλύπτει σήμερα ο Διονύσης Βυθούλκας στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος. Αναφέρεται πως η συγκεκριμένη κατοικία «μέχρι σήμερα φυλάσσεται κατά τις βραδινές ώρες από αστυνομικούς και παρέχεται συνοδευτική αστυνομική δύναμη με συμβατικό περιπολικό κατά τις μετακινήσεις του τέως βασιλιά εκτός αυτής όταν ζητείται - απαιτείται». Σημειώνεται επίσης:«Σύμφωνα με πληροφορίες της Ενωσής μας οι οποίες δεν έχουν διαψευστεί, η ΑΔ Αργολίδας από 1.6.2013 και στο εξής καλείται με διαταγή ανωτέρας υπηρεσίας να φυλάξει με αστυνομικούς της κατά όλο το 24ωρο την εν λόγω κατοικία».

Η Ενωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας προσθέτει πως «η Αστυνομική Διεύθυνση είναι ελλιπής βάσει της οργανικής της δύναμης για να αναλάβει τη φύλαξη, το ΑΤ Κρανιδίου όπου ανήκει η περιοχή αστυνόμευσης του συγκεκριμένου χώρου δεν επαρκεί από μόνο του να αστυνομεύσει την περιοχή του, πόσο μάλιστα να αναλάβει και το έργο της φύλαξης»

. Επίσης, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση «οι αστυνομικές δυνάμεις της ΑΔ Αργολίδας δεν μπορούν να εγκλωβιστούν για τη φύλαξη του τέως βασιλιά και της οικίας του διότι αυτές θα αποκοπούν από την αστυνόμευση των πολιτών της Αργολίδας και πιστεύουμε ότι θα προκαλέσει μείζον πολιτικό ζήτημα τη στιγμή που οι φωνές των διαμαρτυριών των πολιτών για την αυξανόμενη εγκληματικότητα και την μη επαρκή αστυνόμευση στα ΜΜΕ είναι υπαρκτές».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news