facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Οδηγοί τρένων στη Σουηδία φοράνε φούστες, επειδή τους απαγόρευσαν τις βερμούδες!

Μία ριζοσπαστική ιδέα είχαν οι οδηγοί τρένων στη Σουηδία. Όταν η εταιρεία τους απαγόρευσε να πηγαίνουν στη δουλειά με σορτς, εκείνοι βρήκαν άλλο τρόπο για να μη ζεσταίνονται. Έβαλαν φούστες ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι 12 οδηγοί της γραμμής Roslagsbanan βόρεια της Στοκχόλμης τραβούν τα βλέμματα των περαστικών, καθώς πηγαίνουν στη δουλειά με φούστα για να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν μέσα στις καμπίνες τους.

Όπως παραδέχονται, δεν πρόκειται για αυθόρμητη κίνηση, αλλά για κάτι που σχεδίασαν από το χειμώνα, όταν η νέα εταιρία που ανέλαβε τη συγκεκριμένη γραμμή τους ανακοίνωσε πως απαγορεύεται το σορτς για λόγους ευπρέπειας.

«Πρέπει να δείχνουν αξιοπρεπείς όταν μας εκπροσωπούν. Αν ένας άνδρας θέλει να φορέσει φούστα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να τους αποτρέψουμε από αυτό θα ήταν διάκριση», είπε εκπρόσωπος της εταιρίας.
«Έχει πολύ ζέστη μέσα στα τρένα. Η φούστα είναι μια χαρά, γιατί τα παντελόνια είναι πολύ ζεστά!» δήλωσε ο 30χρονος οδηγός Μάρτιν Ακερστέιν.


.iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news