facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πρέβεζα: Η ΔΕΗ αφαίρεσε τα ρολόγια λόγω απλήρωτων λογαριασμών του Δήμου - Χωρίς νερό το Κανάλι εδώ και μέρες

Χωρίς νερό μένει το Κανάλι τις τελευταίες μέρες για περισσότερες από 11 ώρες την μέρα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Δήμο Πρέβεζας και τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες ιδιαίτερα στο Κανάλι.

Ένα παραθαλάσσιο χωριό έμεινε τις μέρες του Πάσχα χωρίς νερό και συνεχίζει να μένει.

Αιτία σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, είναι ότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί προς την ΔΕΗ, που φτάνουν τα 8000 ευρώ, οδήγησαν στην αφαίρεση των ρολογιών παροχής ρεύματος στις γεωτρήσεις που προμηθεύουν με νερό τις δύο δεξαμενές του χωριού.

Έτσι το νερό που καταλήγει στις δεξαμενές από το δίκτυο είναι ανεπαρκές στο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωριού και ιδιαίτερα τις προηγούμενες μέρες που η ζήτηση ήταν αυξημένη λόγω των επισκεπτών για τις ημέρες του Πάσχα.

Από την 13:00 το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν κάτοικοι του, δεν υπάρχει νερό ή και αν στις χαμηλότερες περιοχές φτάνει αυτό είναι λιγοστό και οι βρύσες ίσα ίσα που στάζουν.

Ο Δήμος Πρέβεζας για άλλη μια φορά φαίνεται ανίκανος να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες που προκύπτουν, ενώ συνεχίζει να αδιαφορεί απέναντι στην εικόνα της περιοχής της Πρέβεζας προς τα έξω αφού επισκέπτες του Πάσχα μεταξύ άλλων έχουν να μιλούν και για την έλλειψη νερού στο Κανάλι...

Με αυτήν την πολιτική θα υποδεχθούμε τους επισκέπτες του καλοκαιριού στην περιοχή μας;

pamepreveza

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news