facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Σε διαθεσιμότητα ο υπαρχιφύλακας που προπηλάκισε βουλευτή της ΝΔ στην Κάρπαθο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας υπαρχιφύλακας του αστυνομικού τμήματος Καρπάθου, που προπηλάκισε το απόγευμα της Πέμπτης το βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνο Κόνσολα, όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε το τμήμα για εθιμοτυπική επίσκεψη. Εις βάρος του αστυνομικού θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπαρχιφύλακας επιτέθηκε φραστικά στο βουλευτή, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές μισθών και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Με την παρέμβαση άλλων αστυνομικών δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό, το οποίο καταδίκασαν ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης και ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

Ο κ. Κόνσολας έκανε λόγο για μεμονωμένο και θλιβερό επεισόδιο που καταδεικνύει πού οδηγεί η άρνηση και η υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, δήλωσε ότι τρέφει μεγάλη εκτίμηση για το έργο των αστυνομικών και χαρακτήρισε άδικη αντιμετώπιση τις οριζόντιες περικοπές στους μισθούς του προσωπικού της ΕΛΑΣ, οι οποίες θα πρέπει να αποκατασταθούν την επόμενη διετία, όταν το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες.

enet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news