facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο ένας δράστης της ληστείας- μαμούθ στη Λάρισα

Δύο ένοπλοι άνδρες με καλάζνικοφ και μάλιστα χωρίς να φορούν κουκούλες εισέβαλαν από την πλαϊνή πόρτα σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Απείλησαν τον Διευθυντή και τους υπαλλήλους, άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια, άρπαξαν 1.000.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες δεν έφυγαν από την είσοδο της τράπεζας από την οποία εισήλθαν, αλλά ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και πήδηξαν στη διπλανή νεόκτιστη οικοδομή.

Μάλιστα, φαίνεται να γνώριζαν καλά το εσωτερικό της τράπεζας.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι τους περίμεναν άλλα δυο άτομα με ένα πράσινο αυτοκίνητο

Στο χωριό Λουτρό της Λάρισας βρέθηκε καμένο Ι.Χ., το οποίο πιθανολογείται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη διαφυγή τους.

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι ο ένας δράστης της ληστείας τράπεζας στη Λάρισα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος Αλβανός βρισκόταν στο τζιπ όταν γινόταν η καταδίωξη στα Ίσθμια και είχε ως αποτέλεσμα από τα πυρά των δραστών να χάσει τη ζωή της η 25χρονη Κατερίνα.

Πρόκειται για τον Klement Cala. Ο δραπέτης αναγνωρίστηκε τόσο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας -αφού τα πρόσωπα των ληστών δεν ήταν καλυμμένα- όσο και από δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο ταυτοποιήθηκε.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news