facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πάτρα: Ηλικιωμένος άντρας πέρασε τη θηλιά στο λαιμό και προσπάθησε να κρεμαστεί

Έναν παρ' ολίγον αυτόχειρα έσωσαν οι άνδρες της τροχαίας Ναυπάκτου. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 10 ημέρες όταν, ηλικιωμένος άντρας, προσπάθησε να κρεμαστεί... από την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος σε πολύ άσχημη κατάσταση, και αφού έφτασε στον πρώτο πυλώνα από την πλευρά του Ρίου, έδεσε ένα σχοινί στα κάγκελα, προσπαθώντας να βάλει τέρμα στη ζωή του. Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας κατέγραφαν τις κινήσεις του απελπισμένου άνδρα, και οι αρμόδιοι ειδοποίησαν την τροχαία Ναυπάκτου που έχει την ευθύνη.

Αμέσως, περιπολικά έφτασαν στο σημείο που υπεδείχθη και βρήκαν τον άνδρα να έχει περάσει ήδη τη θηλιά στο λαιμό του και να βουτάει στο κενό. Αμέσως τον άρπαξαν, με κίνδυνο και της δικής τους ζωής και μετά από πολύ προσπάθεια, κρατώντας τη θηλιά μακριά από το λαιμό του, τον τράβηξαν και πάλι στο κατάστρωμα.

O παρ'ολίγον αυτόχειρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, ενώ όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια επρόκειτο για ηλικιωμένο από την Πάτρα που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

patrasnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news