facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Επέστρεψε τις....500.000 ευρώ ο Α. Δελλατόλας!!

Με την επιστροφή του ποσού των 500.00 ευρώ στην Proton Bank κλείνει ουσιαστικά η ποινική εκκρεμότητα του εκδότη Αντώνη Δελλατόλα για την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που του είχε απαγγελθεί πριν από δύο μήνες από την ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη που χειρίζεται την υπόθεση της Proton Bank.

Ο εκδότης ο οποίος είχε κληθεί σήμερα σε απολογία, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες αντίγραφο ανέκκλητης επιταγής ύψους 500.000 ευρώ με δικαιούχο την τράπεζα και αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

Το κατηγορητήριο σε βάρος του είχε συνταχθεί μετά την αποκάλυψη εμβάσματος μισού εκατομμυρίου (Ιανουάριος του 2012) από λογαριασμό στην Κύπρο που έστειλε ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης σε λογαριασμό του στην Ελλάδα.

Η κατηγορία στηρίχθηκε στο γεγονός ότι τότε οι λογαριασμοί του κ. Κυριακίδη είχαν δεσμευτεί για το σκάνδαλο της Proton Bank.

Ο ίδιος ο εκδότης είχε υποστηρίξει εξαρχής ότι η συναλλαγή δεν είχε τίποτα το επιλήψιμο καθώς επρόκειτο για αγορά μειοψηφικού ποσοστού της εφημερίδας «Το Ποντίκι» εκ μέρους του κ. Κυριακίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που επιστρέφονται χρήματα στα δημόσια ταμεία για την υπόθεση της Proton καθώς τον δρόμο είχε ανοίξει ο χειρισμός της υπόθεσης από τον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση ο οποίος κατάφερε να επιτύχει την επιστροφή μεγάλου χρηματικού ποσού και από τον κεντρικό κατηγορούμενο της υπόθεση Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news