facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Παπανδρέου: Άθλιοι και ανήθικοι όσοι μιλούν για τρύπα 110 εκατ. στο ΠΑΣΟΚ

Η οικονομική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ ήταν το βασικό θέμα συζήτησης κατά τη μεσημεριανή, 50λεπτη συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με το Γιώργο Παπανδρεου.

«Ο δανεισμός της περιόδου 2003-2011 έφτασε τα 116,5 εκ και σε συνδυασμό με τη μείωση της επιχορήγησης κατά 90% αφήνει το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικό με μηδενική επιχορήγηση» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

Τόνισε επίσης, πως καθίσταται αναγκαία η εφαρμογή αυστηρών κανόνων διαφάνειας στην οικονομική διαχείριση του κόμματος.

Είπε ακόμα, ότι θα ζητηθεί από τα πρόσωπα που κατά καιρούς έχουν αναμειχθεί στην οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με τους ελεγκτές ώστε να είναι πλήρη τα λογιστικά στοιχεία και τα παραστατικά.

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται σε μαύρη τρύπα τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ στο διάστημα της προεδρίας του.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν στελέχη που να έχουν εξουσιοδοτηθεί να μιλούν εκ μέρους και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος θεώρησε αναγκαία τη συνάντηση, λόγω της απουσίας του κ. Παπανδρέου στο εξωτερικό τους προηγούμενους μήνες.

Αναφορικά με τις πληροφορίες ότι το ταξίδι του πρώην πρωθυπουργού στην Κόστα Ρίκα κόστισε 200.000 ευρώ συνεργάτες του τονίζουν ότι το συγκεκριμένο ταξίδι κόστισε 20.000 ευρώ για όλη την αποστολή και πως το επόμενο ταξίδι στο Γιοχάνεσμπουργκ το ΠΑΣΟΚ δεν πλήρωσε τα έξοδα του κ. Παπανδρέου, αλλά μόνο τα έξοδα της τριμελούς επιτροπής του κόμματος.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου σε ανακοίνωσή του μιλάει για άθλιες, απαράδεκτες και ανήθικες διαρροές που στηρίζονται σε ψεύδη και στοχεύουν στην ηθική απαξίωση του.

Τονίζει μάλιστα πως "σκοπίμως αποσιωπούν το γεγονός ότι, τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΣΟΚ, όπως και των άλλων κομμάτων, έχουν ελεγχθεί από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν και ορκωτοί λογιστές".

Τέλος τονίζει ότι "όσοι συνεργούν στην παραγωγή και αναπαραγωγή των ανήθικων χαλκευμένων διαρροών και των ψευδών, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη".

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news