facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η προσφορά της δεσμίδας των 11 εισητηρίων ισχύει

Κανονικά ισχύει στα μέσα μαζικής μεταφοράς η προσφορά των 11 εισιτηρίων στην τιμή των 10 με την αγορά δεσμίδας, διευκρινίζει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ όπου παρουσιάζονται ελλείψεις, αντιμετωπίζονται... άμεσα με νέες παραγγελίες.

«Η δωρεάν παροχή ενός εισιτηρίου με τη μορφή έκπτωσης σε περιπτώσεις αγοράς δεσμίδας 11 τεμαχίων εισιτηρίων στην τιμή των 10, συνεχίζεται κανονικά, όπως είχε άλλωστε ανακοινωθεί», αναφέρει συγκεκριμένα το υπουργείο στη σχετική ανακοίνωσή του και υπενθυμίζει ότι η παροχή ισχύει για τα ενιαία εισιτήρια αξίας 1,40 ευρώ (ολόκληρο), 0,70 ευρώ (μειωμένο) και στα εισιτήρια μίας διαδρομής (με λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ) αξίας 1,20 ευρώ (ολόκληρο) και 0,60 ευρώ (μειωμένο), τα οποία διατίθενται από τα εκδοτήρια των Ο.ΣΥ. ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ) και ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ (Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ). Τα εισιτήρια δεν πωλούνται μεμονωμένα, αλλά σε ειδική συσκευασία.

Όσο για τις ελλείψεις που ενδεχομένως παρατηρούνται, εκτίμηση του αρμόδιου υπουργείου είναι ότι η μεγάλη ζήτηση αποτελεί «ένδειξη της επιτυχίας του μέτρου που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ανταμοιβής των χρηστών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και της προσπάθειας του ΟΑΣΑ να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής».

citypress

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news