facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πάτρα: Με απόφαση της βουλής το ΤΕΙ της Πάτρας έχει οριστεί έδρα της Δυτικής Ελλάδας(video)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ κ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 'ΑΘΗΝΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Αθήνα κατά την επίσκεψη του προέδρου στο ΤΕΙ της Πάτρας Σ. Καπλάνη, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε με τη δήλωση Σαλμά για ορισμό ως έδρας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας το Μεσολόγγι.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καπλάνης μιλώντας στο patrastimes.gr το ΤΕΙ της Πάτρας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με απόφαση της βουλής των Ελλήνων, έχει οριστεί έδρα των ΤΕΙ της Δυτικής Ελλάδας και οποιαδήποτε αλλαγή αυτής της απόφασης με συνταγή προεδρικού διατάγματος θα συνιστά πραξικόπημα.

Στα όσα απίστευτα συμβαίνουν με το σχέδιο “Αθηνά” ο κ. Καπλάνης αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον πατρινό υφυπουργό παιδείας κ. Παπαθεοδώρου ο οποίος ωστόσο δεν γνωρίζει!!! τι προβλέπει και τι περιλαμβάνει αυτό για την Πάτρα και συγκεκριμένα για την τύχη και τη μορφή του ΤΕΙ της Πάτρας.

Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Δυτική Ελλάδα και με την τύχη του ΤΕΙ της Πάτρας, ο πρόεδρος του ιδρύματος έκανε λόγω για μητροπολιτικές σκοπιμότητες και μεθόδους που παραπέμπουν σε πλειοδοσία και συνταγές του “κατόπιν” ενεργειών μου.

Τέλος ο πρόεδρος του ΤΕΙ ανέφερε πως εάν επαληθευτεί το σενάριο για μεταφορά της ΣΔΟ και του τμήματος Κοινωνικών Λειτουργών τότε το 50% και πλέον των εγκαταστάσεων και των υποδομών του ΤΕΙ της Πάτρας θα παραπέμπουν σε ερειπωμένα κτίρια.


patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news