facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Nοσοκόμες στο Ασκληπιείο Βούλας κάνουν αγώνες ταχύτητας με αναπηρικά καροτσάκια! - Δείτε το video

Προσθήκη λεζάντας
Ε, βέβαια, πώς να περάσει η εφημερία στο νοσοκομείο αν δεν κάνεις αγώνες ταχύτητας με τα αναπηρικά καροτσάκια; Σάλο προκαλεί το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου Βούλας να διασκεδάζει στήνοντας αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας με καροτσάκια!!

Και δεν μιλάμε για πρόχειρες δουλειές. Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, υπάρχει και αφέτης που δίνει (με πατερίτσα) το σήμα να ξεκινήσουν οι δρομείς, αλλά και θεατές που κάθονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και αποθεώνουν τους νικητές. Μήπως είναι καμία μέθοδος πειραματικής ιατρικής και δεν το καταλάβαμε εμείς;

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου έγινε γνωστό ότι ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό και ότι από τις πρώτες πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί πρόκειται για σπουδαστές των ΤΕI οι οποίοι κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Ασκληπιείο. Οι συγκεκριμένοι, χθες τελευταία ημέρα της πρακτικής τους είχαν διοργανώσει στο χώρο του φυσιοθεραπευτηρίου μια μικρή εκδήλωση, όπου προφανώς μεταξύ των άλλων θεώρησαν καλό όχι μόνο να προβούν στις συγκεκριμένες πράξεις, αλλά και να το... διαφημίσουν κιόλας.



iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news