facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Kι άλλος υπάλληλος δήμου της Θεσσαλονίκης στη φυλακή για υπεξαίρεση

Αλλος ένας υπάλληλος δήμου της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης παίρνει τον δρόμο προς τη φυλακή έπειτα από την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για υπόθεση υπεξαίρεσης 78.000 ευρώ από τα ταμεία Δημοτικής Επιχείρησης.

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου Χορτιάτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Δημοτικής Επιχείρησης, κατά το διάστημα 2000 - 2002, έκαναν «φτερά» από το ταμείο της Επιχείρησης 78.000 ευρώ, χρήματα που προέρχονταν από επιχορηγήσεις του δήμου και υπουργείων για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, κάνοντας λόγο για σε βάρος του «σκευωρία» από πολιτικούς του αντιπάλους. Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, υπό τον όρο της καταβολής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος να μείνει ελεύθερος μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news