facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Eντοπίστηκε θαμμένο σε χωράφι το αρχείο των οικονομικών του δήμου Ζακύνθου

Θαμμένο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Σκουλικάδου βρέθηκε το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακυνθίων και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, γεγονός που αναμένεται να ρίξει φως την υπόθεση του πολύκροτου σκανδάλου του Δήμου Ζακυνθίων

Η αποκάλυψη αυτή έγινε χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της εκδίκασης της απόπειρας εμπρησμού του δημαρχείου Ζακύνθου με κατηγορούμενους τον πρώην δήμαρχο Κων/νο Τσαγκαρόπουλο, τον πρώην ταμία του δήμου Βασίλη Στεριώτη, έναν ιδιώτη ταχυμεταφορέα και έναν αλλοδαπό εργάτη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στη δίκη, ένας ιδιώτης προσήλθε αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ και παράδωσε επτά σακούλες αποριμμάτων με μισοκαμένα έγγραφα της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου. Ο ιδιώτης αυτός φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον εκ των κατηγορουμένων Βασίλη Στεριώτη.

Oπως δήλωσε ο κύριος Μποζίκης "είναι πολύ σημαντική η χθεσινή εξέλιξη καθώς βρέθηκαν 7 σάκοι θαμμένοι μέσα σε οικόπεδο στο Σκουλικάδο με αρχεία του Δήμου. Μέσα απο την έρευνα που θα ακολουθήσει θα αποκαλυφθουν πολλά πράγματα σε σχέση με το που πήγαν τα χρήματα του της προηγούμενης διοίκησης του δημου Ζακυνθίων.
Πρέπει να μάθουμε που πηγαν τόσα εκατομμύρια. Προκαλεί επισης εντύπωση οτι τα αρχεία βρέθηκαν θαμμένα σε οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του κατηγορουμενου ταμεία και βεβαίως οτι αυτο αποκαλύφθηκε την ημέρα που άρχισε η δίκη, υπό μορφή ένορκης κατάθεσης του ανθρώπου που τα βρήκε ο οποίος ειναι μπατζανάκης του ταμεία. Τα δε αρχεία δεν παραδόθηκαν στην αστυνομία Ζακύνθου αλλά στη ΓΑΔΑ".

Μετά από αυτή την εξέλιξη το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία και με βάση το έγγραφο της ΕΛΑΣ έδωσε εντολή να προσέλθει να καταθέσει ο μάρτυρας. Η δίκη αποφασίστηκε να συνεχιστεί στις 18 Απριλίου.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news