facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η Cosmote θέλει να διώξει 2.000 εργαζόμενους με μπόνους

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για εργαζομένους με προϋπηρεσία άνω των τεσσάρων χρόνων, οι οποίοι κατέχουν έως και τη θέση του υποδιευθυντή, ανακοίνωσε χθες η CosmOTE, που αριθμεί συνολικά 2.000 υπαλλήλους.

Το πρόγραμμα είναι μικρής έκτασης και σύμφωνα με την εταιρεία «έχει καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα». Προκειμένου δε να γίνει ελκυστικό, το πακέτο περιλαμβάνει τέσσερις άξονες με επιπλέον κίνητρα και παροχές για όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν σε αυτό τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τη νόμιμη αποζημίωση που θα έπαιρνε ο εργαζόμενος εάν απολυόταν χωρίς προειδοποίηση, επιπλέον 8 μισθούς, καθώς και επιπλέον μισθούς στην περίπτωση που έχει παιδιά. Για το πρώτο παιδί το μπόνους είναι 6 μισθοί (8 για τη μονογονεϊκή οικογένεια), για το δεύτερο 8 μισθοί (10 για τη μονογονεϊκή), για το τρίτο 10 μισθοί (12 για τη μονογονεϊκή) και για το τέταρτο 12 μισθοί (14 για τη μονογονεϊκή).

Επίσης, διατηρούνται μέχρι 31/12/2013 το ιδιωτικό πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης (χωρίς κόστος για τον αποχωρούντα), η σύνδεση του κινητού τηλεφώνου του σε προνομιακό εταιρικό πρόγραμμα και η δαπάνη φύλαξης των τέκνων.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα λάβουν το σύνολο του συσσωρευμένου κεφαλαίου που τους αναλογεί στο εταιρικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, ανεξάρτητα από τους όρους ωρίμασης.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου θα πρέπει να δηλωθεί στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες (μέχρι την Παρασκευή 19/4) και σύμφωνα με τη σχετική επιστολή που έχει ήδη δοθεί σε όλους τους εργαζομένους, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μη ικανοποίησης αιτημάτων για εθελουσία βάσει επιχειρησιακών αναγκών.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news