facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πάτρα:Οι δράστες της δολοφονίας Τσίρκα δεν είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους

"Κλειδί" οι μαρτυρικές καταθέσεις - Βρέθηκαν και δακτυλικά αποτυπώματα

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 38χρονου Πάνου Τσίρκα στην οδό Ανθείας το Σάββατο το μεσημέρι. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι μαρτυρικές καταθέσεις, καθώς και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών θεωρούν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι δύο άνδρες που πυροβόλησαν εναντίον του 38χρονου, αλλά και εναντίον των άλλων δύο ατόμων που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με το θύμα, δεν είχαν καλύψει τη στιγμή της επίθεσης, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα, που αναζητούνται για την δολοφονική επίθεση.

Ανάλογα με την πρόοδο των ερευνών, δεν αποκλείεται να κληθούν και πάλι κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες, για να δώσουν εκ νέου κατάθεση στην Αστυνομία.

Ακόμη, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την κατάθεση που έχει δώσει ο 26χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Όσον αφορά στον δεύτερο τραυματία, ηλικίας 31 χρόνων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας» και προς τον παρόν δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση.

Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας που γίνεται στους επτά κάλυκες και στις τρεις βολίδες, που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες, έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Παράλληλα εξετάζονται και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όχημα των θυμάτων.

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news