facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Μεγάλη κινητοποίηση για τους ληστές με τα καλάσνικοφ (Βίντεο)

Δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι δύο από τους τρεις δράστες στα Ίσθμια

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών, κατά την καταδίωξη των οποίων σκοτώθηκε η 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια. Οι δύο από τους τρεις δράστες είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα του 36χρονου Μάρκου Κόλα, βρέθηκε και δακτυλικό αποτύπωμα δεύτερου δραπέτη, ενώ αναμένεται η ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και του τρίτου δράστη.

Παλιός γνώριμος των Αρχών ο Λίτα

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το δακτυλικό αποτύπωμα του δεύτερου δραπέτη βρέθηκε στο πίσω αριστερό τζάμι του τζιπ, το οποίο άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη τής ταβέρνας που λήστεψαν και, αφού το χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, το εγκατέλειψαν σε αγροτική περιοχή στον Σολωμό Κορινθίας.

Πρόκειται για τον Αλβανό Ερμάλ ή Λίτορ Ντρεμπάτα ή Λίτα, τα στοιχεία και η φωτογραφία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την αιματηρή απόδραση και καταζητείται μαζί με άλλους οκτώ δραπέτες.

Ο Ντρεμπάτα ήταν κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων για ένοπλες ληστείες.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Με μπλόκα σε όλη την Πελοπόννησο και αξιοποίηση πληροφοριών προσπαθούν οι αστυνομικοί να ανακαλύψουν τα ίχνη των αδίστακτων κακοποιών από τα πυρά των οποίων έχασε άδικα τη ζωή της η άτυχη Κατερίνα Ζώγαλη, έξω από τα Ίσθμια το βράδυ της Παρασκευής.

Υποψίες της αστυνομίας ότι οι ληστές με τα καλάσνικοφ κινούνται με κλεμμένο λευκό βαν, μάρκας VW transporter

Την υπόνοια ότι οι ληστές με τα καλάσνικοφ, που ευθύνονται για τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης στα Ίσθμια Κορινθίας, κινούνται με κλεμμένο φορτηγάκι, εκφράζουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στο χρονικό διάστημα από χθες στις 10 το βράδυ μέχρι σήμερα το απόγευμα, εκλάπη από τον Άσσο Κορινθίας, ένα κλειστό φορτηγάκι τύπου βαν, μάρκας VW transporter, λευκού χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760.

Επειδή το σημείο είναι στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και του Σολωμού, όπου οι δράστες εγκατέλειψαν το τζιπ με το οποίο διέφυγαν κατά την καταδίωξη και τη φονική ανταλλαγή πυροβολισμών, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να το έκλεψαν οι ίδιοι για να ξεφύγουν από τον κλοιό που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την Πελοπόννησο.

Για το λόγο αυτό, γίνεται έκκληση στους πολίτες που θα αντιληφθούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο από τους τρεις ενόπλους έχουν ταυτοποιηθεί ότι είναι από τους δραπέτες των φυλακών.

Στην Κόρινθο, οι γονείς, ο αδελφός, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το «ύστατο χαίρε» στην Κατερίνα.



ert

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news