facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ένοχος δήλωσε ο Ζήγρας στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Την ενοχή του παραδέχτηκε ενώπιον του τριμελούς Εφετείου ο Νικόλαος Ζήγρας, εκ των συγκατηγορούμενων του Άκη Τσοχατζόπουλου... στη δίκη που άρχισε το πρωί στο Εφετείο Αθηνών.

"Δηλώνω ένοχος σε όσα έχω ομολογήσει κατά την απολογία μου στον ανακριτή ζητάω συγγνώμη, κατανόηση και επιείκεια" είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ζήγρας.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ανέφερε: "Επιχειρείτε συστηματικά να δοθεί η εντύπωση ότι υπήρχε συμμορία με σκοπό να ξεπλύνει μαύρο χρήμα και πίσω από αυτά η δήθεν δωροδοκία μου. Στο υπουργείο Άμυνας κάναμε το καλύτερο δυνατό. Το κατηγορητήριο είναι κατάπτυστο. Θίγομαι όταν βλέπω ότι συζητήθηκαν όλα αυτά τα θέματα σε τόσα δικαστικά συμβούλια και το κατηγορητήριο είναι ολόιδιο, μήπως υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη;"

Ενώ, στη συνέχεια και μετά την επισήμανση του Προέδρου να μην προχωρήσει σε περαιτέρω ανάλυση, ο Άκης Τσοχατζόπουλος απάντησε: "Είναι σκόπιμο να το κάνω είμαστε 12 μήνες στη φυλακή καχρηστικά. Πρόκειται για βία του κράτους εναντίον μας και έχετε υποχρέωση να εξετάσετε την αίτηση αποφυλάκισης της γυναίκας μου το γρηγορότερο δυνατό".

Ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη είπε ότι το μόνο που έκανε ήταν ότι παντρεύτηκε τον τότε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της Αρετής Τσοχατζοπούλου τόνισε ότι δεν παρέστη στο δικαστήριο λόγω της άσχημης ψυχοσωματικής της κατάστασης.

Όλοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι.

Η δική θα συνεχιστεί στις 8 Μάιου.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news