facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Χ Θεοχάρης Δεν μπορούμε να βρούμε τώρα τα ανασφάλιστα ΙΧ

Ελλιπής ο μηχανισμός διασταύρωσης και εντοπισμού. Χρειάζονται εργαλεία και προσωπικό

Στις καλένδες μπαίνει η εφαρμογή του νόμου για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων καθώς, όπως δήλωσε στο Sofokleousin.gr ο γενικός γραμματέας Δημοσίων εσόδων Χάρης Θεοχάρης, δεν έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση των απαραίτητων μηχανημάτων, λογισμικού και η εκπαίδευση του προσωπικού για την υποστήριξη της προσπάθειας αυτής.

Όπως είχε γράψει σε παλαιότερo δημοσίευμα το Sofokleousin.gr το μέτρο για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων αποτελεί σήμερα σωσίβιο για την ενίσχυση της ρευστότητας των ασφαλιστικών εταιρειών, ωστόσο η συγκρότηση του μηχανισμού πάσχει και, για την ώρα αναβάλλεται για το μέλλον. Όπως υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας θα πρέπει να υπάρξει η συμβολή του επικουρικού ώστε να ευοδωθεί η προσπάθεια.

Επιβεβαιώνοντας παλαιότερα δημοσίευμα του Sofokleousin ο Χ. Θεοχάρης παραδέχτηκε ότι τα πραγματικά ανασφάλιστα που ανήκουν σε ιδιώτες, δεν είναι όσα ανακοινώνονται. Στα στοιχεία ποι ανακοινώνονται συμπεριλαμβάνονται και τα οχήματα του δημοσίου. Ωστόσο σε ερώτηση για το αν προβλέπεται να υπάρξει κάποια συνεργασία μεταξύ τκράτους και ασφαλιστικών για την ασφάλιση των δημοσίων οχημάτων, ο Χάρης Θεοχάρης το απέκλεισε ρητά, τονίζοντας ότι αυτό θα δημιουργούσε έξοδο. Ούτως ή άλλως, τις ζημιές από κρατικά οχήματα τις καλύπτει το Δημόσιο.

Για την ώρα Δημόσιο και ασφαλιστικές εταιρίες δρέπουν τους καρπούς της επικοινωνιακής πίεσης που ασκήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, μέσω ανακοινώσεων για τα ανασφάλιστα και τους επικείμενους ελέγχους και διασταυρώσεις.

Αρκετοί ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων έχουν σπεύσει να ασφαλιστούν πριν προλάβει να φτάσει η "λυπητερή" της εφορίας στην θυρίδα τους.

sofokleousin

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news