facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τρεις συλλήψεις για παιδική πορνογραφία

Στη σύλληψη τριών ατόμων για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από πολυήμερη επιχείρηση του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ερμούπολη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκαν επτά δικογραφίες και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, τρεις Έλληνες, ηλικίας 41, 49 και 52 ετών. Επίσης σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών (κατοχή κάνναβης).

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι στην ελληνική επικράτεια, χρήστες του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας 100 διαφορετικές IP διευθύνσεις, ελληνικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό μεγάλο όγκο αρχείων (εικόνες και βίντεο), που περιείχαν «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών με 7.000 GB υλικού παιδικής πορνογραφίας, πέντε φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks).

enet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news