facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πάτρα: Διώξτε όσους κατασκηνώνουν παράνομα στη λιμενική ζώνη

Την απομάκρυνση όσων κατασκηνώνουν παράνομα στη λιμενική ζώνη κοντά στο χώρο του πάρκινγκ «Γ. Καλεντζώτης» και του Φάρου, ζητά με έγγραφό του από τη Λιμενική Αστυνομία ο Αντιδήμαρχος Παιδείας - Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και Πολιτικός Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, Ανδρέας Φίλιας. Στην επιστολή του προς το Διοικητή της Λιμενικής Αστυνομίας ο κ. Φίλιας αναφέρει:

«Σας γνωστοποιούμε ότι όπως προκύπτει και από το αριθ. 6/1101/2-4-2013 έγγραφο του Διευθυντή Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Πατρέων με θέμα : «Παρουσία Ρομά σε χώρο Λιμενικής Ζώνης», στο πάρκινγκ «Καλεντζώτη» και στο χώρο πλησίον Φάρου της λιμενικής ζώνης Πατρών, παρουσιάζεται έντονη παρουσία και παρενόχληση των δημοτών από παρανόμως κατασκηνωμένους ρομά.

Με δεδομένο ότι οι δύο παραπάνω χώροι, μετά και την πρόσφατη ανάπλαση που έγινε στο χώρο πλησίον του Φάρου χρησιμοποιούνται καθημερινά από πλήθος συμπολιτών μας, και ότι οι συγκεκριμένοι χώροι ανήκουν στον τομέα ευθύνης σας, παρακαλούμε πολύ όπως προβείτε στις νόμιμες ενέργειες απομάκρυνσης των εν λόγω κατασκηνωτών.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι κατόπιν εντολής του Δημάρχου Πατρέων, Δημοτικοί Αστυνομικοί καθημερινά θα επισκέπτονται το χώρο και θα διαβιβάζουμε και στην υπηρεσία σας τις διαπιστώσεις τους περί του παραπάνω προβλήματος μέχρι την λύση του.

Αναγνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον που είμαστε σίγουροι ότι θα επιδείξετε»

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news