facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Δείτε πώς γίνεται η ανακύκλωση ενός αυτοκινήτου

Εκατοντάδες παλαιά αυτοκίνητα οδηγούνται κάθε μέρα στην ανακύκλωση. Πώς όμως γίνεται η διαδικασία; Τι περιλαμβάνει; Ποιά είναι τα βήματα που ακολουθούνται; Την απάντηση στην απορία δίνει η εκπομπή «Ό,τι Κινείται» η οποία επισκέφτηκε την εταιρεία ανακύκλωσης Στυλιανός Στουρνάρας για να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο!!! Στην εκπομπή που μεταδόθηκε στις 2 Απριλίου μπορείτε να δείτε την διαδικασία αλλά και το πώς ένα παλαιό αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Στην ίδια εκπομπή μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο Subaru Impreza που βγάζει… μάτι, την φημολογία ότι ο Σείχης του Ντουμπάι έκανε δώρο ένα τεχνητό νησί στον Μίκαελ Σουμάχερ αλλά και το σύστημα που σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις το πορτ μπαγκάζ χωρίς… χέρια! Φυσικά δεν λείπουν τα τρελά και παλαβά από τους ελληνικούς δρόμους.

Την καθημερινή εκπομπή «Ό,τι Kινείται» που παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά στις 21.00 μέσα από το GR και σε επανάληψη στις 19:30 από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom (στην Αττική).

Παρακολουθήσετε την εκπομπή «Ό,τι Κινείται» που μεταδόθηκε στις 2 Απριλίου (το θέμα με την ανακύκλωση ξεκινά στο 1:38)


zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news