facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος ο δεύτερος "βομβιστής" της Βοστώνης

Στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος, νοσηλεύεται ο δεύτερος βομβιστής του μαραθωνίου της Βοστόνης, ο 19χρονος Τζοχάρ Τσαρνάεφ. Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βοστόνης ανακοίνωσε ότι «ο ύποπτος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο». Είπε ακόμη, ότι «οι κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής μπορούν να είναι βέβαιοι πως η απειλή έχει λάβει τέλος».

Μετά από μία πολύωρη καταδίωξη – θρίλερ, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές στην πρύμνη ενός σκάφους, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή ενός σπιτιού στο προάστιο Γουότερταουν της Βοστόνη.

Η είδηση της σύλληψης προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους χειροκροτώντας.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο μετά από πληροφορία που έδωσε στην αστυνομία ένας κάτοικος, ο οποίος παρατήρησε αίμα κοντά στο σκάφος.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ελικόπτερα.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε ελικόπτερο με θερμικές κάμερες και τον εντόπισε. Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι αρχές του ζήτησαν να παραδοθεί, αλλά ο Τσαρνάεφ αρνήθηκε. Η αστυνομία με ένα ρομπότ αφαίρεσε το κάλυμμα του σκάφους και τον έπιασαν. Σύμφωνα με την αστυνομία της Μασαχουσέτης, είχε χάσει πολύ αίμα.

Στο μεταξύ, ακόμα τρεις ύποπτοι - που φέρονται να είχαν σχέση με τους βομβιστές - κρατούνται και ανακρίνονται στο Νιού Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης.



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news