facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου νέος διοικητής του ΟΑΕΔ

Δυσφορία από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και το "μήνυμα ενότητας" της κυβέρνησης, κατά τη δήλωση του πρωθυπουργού, η (προαναγγελθείσα) αποπομπή του Ηλ. Κικίλια από τη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ προκαλεί νέες τριβές στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Αν και η εξέλιξη αυτή ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη, ύστερα από τις αντιδράσεις των τελευταίων εβδομάδων, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταγγέλλουν τον υπουργό Εργασίας για την πρωτοβουλία του και με σχεδόν πανομοιότυπο λόγο μιλούν για κινήσεις που δεν προάγουν το πνεύμα της κυβέρνησης συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε μέσω διαρροών "το λιγότερο άκομψη" την αποπομπή Κικίλια, προσθέτοντας ότι "δεν εξυπηρετεί την ενιαία λειτουργία και δεν προωθεί την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης".

Από την πλευρά της, η ΔΗΜΑΡ, με επίσημη ανακοίνωση, επισημαίνει ότι "τέτοιου είδους κινήσεις δεν συμβάλλουν στην αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης".

Στη θέση του κ. Κικίλια ορίστηκε ο Θ. Αμπατζόγλου, πρώην διοικητής του ΙΚΑ επί κυβέρνησης Ν.Δ. και νυν πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news