facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πήρε αναβολή ο πρώην μεγαλομέτοχος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τα όπλα

Αναβολή για τις 26 Απριλίου πήρε η εκδίκαση από το Αυτόφωρο της υπόθεσης παράνομης κατοχής όπλων από τον 44χρονο επιχειρηματία και πρώην μεγαλομέτοχο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Αναστάσιο Πάλλη. Ο κ. Πάλλης συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ύστερα από πολυήμερη έρευνα 16 αστυνομικών στο ιδιωτικό μουσείο του στην περιοχή της Βάρης.

Στην κατοχή του κ. Πάλλη βρέθηκαν 52 όπλα που φέρονταν ανενεργά, χωρίς όμως να έχουν άδεια κατοχής ή και πλήρες πιστοποιητικό απενεργοποίησης. Ακόμη βρέθηκαν 27 τιμολόγια για αγορά όπλων χωρίς να βρεθούν στη διάρκεια του ελέγχου τα αντίστοιχα όπλα. Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσκομίσει τα σχετικά παραστατικά.

Σημειώνεται ότι το όνομα του 44χρονου επιχειρηματία είχε μνημονευθεί στο παρελθόν στην αγοραπωλησία περιουσιακών στοιχείων στη Μονή Τοπλού στην Κρήτη, σε υπόθεση «ροζ» γραμμών μέσω αφρικανικού κράτους, στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Προσφάτως υπήρξε έλεγχος από το Λιμενικό στη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι ένα εμπορικό πλοίο που δήλωνε ότι είναι στην κατοχή του τελικώς ανήκε σε ιάπωνα εφοπλιστή.

Αναφέρεται, τέλος, ότι σε καταγγελίες σε βάρος του κ. Πάλλη για «αρπαγή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"» έχει προχωρήσει ένας ιδιώτης βρετανικής καταγωγής που ασχολείται με υπηρεσίες ασφαλείας σε πλοία που γίνονται στόχος πειρατείας από Σομαλούς.

Ο Βρετανός έχει καταγγείλει ότι μόλις αφίχθη από το Λονδίνο εγκλωβίστηκε στο αεροδρόμιο από φρουρούς του κ. Πάλλη. Κι αυτό προκειμένου να μην αποκαλύψει τα πραγματικά στοιχεία οικονομικών συμφωνιών του με εφοπλιστές και στις οποίες είχε λειτουργήσει ως μεσάζων ο 44χρονος συλληφθείς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Βρετανός θα προσκομίσει στις ελληνικές υπηρεσίες έγγραφα και φωτογραφικό υλικό για μεταφορά σύγχρονων όπλων στην Ελλάδα από τον κ. Πάλλη.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news