facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η τρόικα βάζει χέρι και στο ωράριο

Νέος «χάρτης» στα καταστήματα - εκπτώσεις και προσφορές όλο το χρόνο

Νέα «βόμβα» από την τρόικα που ζητά πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου με ανοιχτά όλα τα καταστήματα, τουλάχιστον 10 Κυριακές του χρόνου, και διενέργεια εκπτώσεων και προσφορών χωρίς αρχή και τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», η τρόικα απορρίπτει τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης που επιτρέπουν τη λειτουργία των μικρών λιανεμπορικών επιχειρήσεων και τις 52 Κυριακές του χρόνου, και των μεγάλων καταστημάτων για μόνο επτά Κυριακές ετησίως.

Οι δανειστές μας επιμένουν εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, στην άρση των περιορισμών στην αγορά. Η τρόικα ειδικά στο θέμα της εξαίρεσης για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων που προτείνει το υπουργείο, δηλαδή να είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές τα μικρά καταστήματα και όχι τα μεγάλα, είναι κάθετη, θεωρώντας ότι έτσι γίνεται διάκριση και προκαλείται άνισος ανταγωνισμός.

Στον αντίποδα, το υπουργείο Ανάπτυξης επιχειρηματολογεί με τον κίνδυνο κλεισίματος χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απώλειας άλλων τόσων θέσεων εργασίας αν ανοίγουν και τα μεγάλα καταστήματα όλες τις Κυριακές.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news