facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Χάος στην αγορά - Η απόλυτη καταστροφή στην ελληνική οικονομία

Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις δεν μπόρεσαν να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει στην ελληνική αγορά και τις επιχειρήσεις.

Μια βόλτα στα μαγαζιά μια έρευνα στα στοιχεία και μια ματιά στα βλέμματα των ανθρώπων αρκούν για να καταλάβει κανείς τις τραγικές στιγμές που βιώνει η ελληνική αγορά και οι επιχειρήσεις.

Οι επιχειρηματίες, από τον πιο μικρό μέχρι τους πιο μεγάλους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις. Αυτό δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση που οδηγεί τις περισσότερες φορές σε λουκέτα.

Η ανεργία έχει φτάσει στο 27,2% με αποτέλεσμα η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών να έχει πιάσει πάτο, αφού και όσοι δουλεύουν είτε έχουν μικρότερους μισθούς είτε προφυλάσσονται για το μέλλον.

Οι τράπεζες που κάθε τόσο ανακεφαλοποιούνται, έχουν κλείσει τα τηλέφωνα γι' αυτούς που ζητούν χρήματα για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, ακόμα και γι' αυτές που μέχρι τώρα προσπάθησαν να ανταποκριθούν και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις

Όλοι οι δείκτες που αφορούν τα δημόσια οικονομικά συνεχίζουν να κατρακυλούν προς την άβυσσο της χρεοκοπίας, και η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί απαρέγκλιτα την ίδια οικονομική συνταγή, εμμένοντας σε ιδεοληψίες.

Είναι καιρός επιτέλους να γίνει κάτι να σταματήσει η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

epikaira

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news