facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Είχαν φτιάξει αποστακτήριο στις φυλακές Σερρών!

Ακόμη και... τατουάζ έφτιαχναν οι κρατούμενοι στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, οι οποίοι μάλιστα τα «έτσουζαν» με αλκοολούχα ποτά που παρασκεύαζαν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων! Τα ευρήματα από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε την Πέμπτη, είναι εντυπωσιακά.

Η έρευνα στα κελιά έγινε από υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς Γενικού Καταστήματος Κράτησης Μακεδονίας με την παρουσία ανδρών της Ε.Κ.Α.Μ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών με εκπαιδευμένους στην ανίχνευση ναρκωτικών και εκρηκτικών σκύλους. Ναρκωτικά δεν βρέθηκαν, ωστόσο σε κάθε κελί που ελέγχθηκε, βρέθηκαν αιχμηρά… ακόντια από κομμάτια σκουπόξυλων που είχαν ακονιστεί, καθώς επίσης δυο μεγάλες λάμες και πέντε αυτοσχέδια μαχαίρια!

Στους χώρους που ερευνήθηκαν βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιοι βραστήρες για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών, ένα… μοτοράκι για τον σχεδιασμό τατουάζ, δυο κινητά, μια κάρτα SIM, δυο ακουστικά κινητού, ένας φορτιστής αυτοκινήτου για κινητό και μια… τράπουλα! Σε βάρος των κρατουμένων που είχαν στα κελιά τους τα ευρήματα, οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία και διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news