facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η Θεσσαλονίκη τρέχει για την Βοστώνη!

Θεσσαλονίκη – Βοστώνη. Η σκέψη των δρομέων στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Απριλίου, θα είναι στα θύματα και στους τραυματίες της τρομοκρατικής ενέργειας στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, αλλά και σε όλους τους δρομείς που δοκιμάστηκαν σκληρά από την τυφλή βία.

Η Θεσσαλονίκη, πόλη της Ελλάδας που γέννησε το Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μαζί με τα αθλητικά μηνύματα συναδέλφωσης, ειρήνης, αλληλεγγύης και συνεργασίας, θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον Πλανήτη, ότι οι δρομείς είναι ενωμένοι στις ίδιες ιδέες για ελευθερία και μαζική άσκηση και ο αθλητισμός είναι μια ανάγκη που δε θα την επηρεάσει καμία τρομοκρατική ενέργεια. Το Παγκόσμιο δρομικό κίνημα έχει ανοίξει την αγκαλιά του και έχει ενώσει τη θετική του ενέργεια απέναντι στον παραλογισμό της βίας και της τρομοκρατίας.

Τα μαύρα βραχιολάκια (Thessaloniki to Boston) που θα φορούν όλοι οι δρομείς του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης θα είναι μία κίνηση που θα στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον πλανήτη ότι ο αθλητισμός μόνο ενώνει. Επίσης, όλοι οι δρομείς θα φορούν ένα αυτοκόλλητο με ένα «γιατί;» (Why?) που είναι το μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα και τους τραυματίες στη βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

pressaris

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news