facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι από την πώληση της ΣΕΚΑΠ στον Ιβάν Σαββίδη

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι από την πώληση της ΣΕΚΑΠ στον Ιβάν Σαββίδη αφού κλείνει πλέον μια περίοδος μακράς αβεβαιότητας για την συνεταιριστική καπνοβιομηχανία. Ζητούμενο τώρα είναι η ανάπτυξη της εταιρείας και φυσικά η διασφάλιση των θέσεων εργασίας για τις οποίες υπάρχει δέσμευση, αναφέρουν οι εργαζόμενοι που περιμένουν να συναντήσουν τους νέους ιδιοκτήτες.

Όπως αναφέρουν, γιαυτούς ξημερώνει μια καινούρια και πλέον βλέπουν το μέλλον τους με πιο θετικό μάτι μετά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας στον Ιβάν Σαββίδη. «Πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό επιχειρηματία» επισημαίνουν και προσθέτουν ότι η εταιρία στα χέρια του είναι πλέον ασφαλής, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Κώστα Γαβριηλίδη.

Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται εκείνο που και οι δύο πλευρές περιμένουν είναι να ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες με τον Κώστα Γαβριηλίδη να υπενθυμίζει πως κατά το παρελθόν αρκετοί υποψήφιοι επενδυτές είχαν μιλήσει με τους εργαζόμενους αλλά δεν προχώρησαν στην επένδυση κι άρα το ζητούμενο στην προκειμένου περίπτωση είναι να ολοκληρωθούν τα πάντα κι ύστερα να γίνει ο οποίος διάλογος του νέου επενδυτή με τους εργαζόμενους.

xanthipress

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news