facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Χωρίς τα βασικά οι ανακριτές - Σοβαρή εμπλοκή στη λειτουργία της Δικαιοσύνης

Η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Αθηνών έφθασε προ ημερών στο σημείο να μη χρεώνει σοβαρές δικογραφίες διότι δεν υπήρχε χώρος για να στεγαστεί ο ανακριτής που θα αναλάβει την έρευνα...

Τραγικές ελλείψεις στη Δικαιοσύνη μπλοκάρουν τις μεγάλες έρευνες. Οι δικαστικές έρευνες για την υπόθεση της Siemens έχουν «παγώσει» για πάνω από... οχτώ μήνες, καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα μετάφρασης των δώδεκα πολυσέλιδων κατηγορητηρίων κατά υψηλόβαθμων στελεχών της μητρικής εταιρείας, τα οποία έχουν συντάξει οι Έλληνες ανακριτές.

Επιστρατεύτηκε τελικά συνταξιούχους δικηγόρος Η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Αθηνών Μαρία Τσάμη έφθασε προ ημερών στο σημείο να μη χρεώνει σοβαρές δικογραφίες διότι δεν υπήρχε χώρος για να στεγαστεί ο ανακριτής που θα αναλάβει την έρευνα, ενώ ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει και η εισαγγελία της Αθήνας, όπου οι εισαγγελείς στεγάζονται σε αυτοσχέδια γραφεία στους διαδρόμους.

Με τις τραγικές ελλείψεις να καθορίζουν τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, η εξαγγελία του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη για ίδρυση ειδικού σώματος 250 εξειδικευμένων επιστημόνων που θα συνδράμουν το έργο των δικαστικών αρχών δημιουργεί ελπίδες για ταχύτερη διερεύνηση εκατοντάδων σοβαρών υποθέσεων.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news