facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ανάπηρος ζητιάνος έβγαλε πόδια και περπάτησε (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πραγματικά οργή για το τι μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος προκειμένου να κερδίζει χρήματα εκμεταλλευόμενος την συμπόνια των συνανθρώπων του!

Στο αποκαλυπτικό βίντεο, φαίνεται ένας άντρας που εκ πρώτης τουλάχιστον όψεως δεν έχει πόδια. Βρίσκεται έξω από το σταθμό του μετρό στο Φιξ και ζητιανεύει.

Το σημείο είναι πολυσύχναστο, χιλιάδες κόσμου περνάει κάθε μέρα! Οι περισσότεροι τον λυπούνται και σπεύδουν να τον βοηθήσουν αφήνοντας στο κυπελάκι του χρήματα.

Ο "ανάπηρος" άντρας παραμένει στο σημείο μέχρι που νυχτώνει οπότε και τον πλησιάζει ένας άλλος που όταν παρατηρεί πως δεν υπάρχουν τριγύρω πολλοί πεζοί του δίνει σήμα να σηκωθεί!

Και τότε γίνεται το θαύμα! Ο "ακρωτηριασμένος" ζητιάνος σε δευτερόλεπτα όχι μόνο "βγάζει" πόδια αλλά στέκεται όρθιος και περπατάει!



Κάποιες διευκρινίσεις:
Το βίντεο δεν τραβήχτηκε μονομιάς σε μία μέρα. Είναι συρραφή 3 διαφορετικών ημερών (εξ' ου και το λογότυπο μες στη μέση. Είναι το πρόγραμμα μονταρίσματος, free trial download από internet).
Ούτε παρακολούθηση έκανα, ούτε τίποτε. Απλά, το μπαλκόνι μου βλέπει το σημείο και έτυχε να δω πολλές φορές το πώς αυτός "λύνεται" στο τέλος της μέρας. Ε, κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο την κοροϊδία. Αυτό είναι το μεμπτό της υπόθεσης, όχι η επαιτεία καθ'αυτή!

Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ζητιάνο να βγάζει τόσα πολλά χρήματα, αποτέλεσμα προφανώς της σοκαριστικής εικόνας της δήθεν "αναπηρίας" του.
Χωρίς υπερβολή, κάθε φορά που κάποιο λεωφορείο ξεφόρτωνε κόσμο, οι 2 στους 10 του δίνανε! Και ξέρετε πόσα λεωφορεία κάνουν στάση εκεί...
Τον υπολογίζω να βγάζει 30 ΕΥΡΩ την ώρα. Και η βάρδια είναι 12ωρη...!

Κι μιας που έχουν ειπωθεί διάφορες εικασίες για την εθνικότητά τους, επειδή τους έχω μιλήσει στο παρελθόν, αυτοί οι δύο που φαίνονται στο βίντεο, καθώς και άλλοι δύο που κάθονται υποστηρικτικά λίγο πιο πάνω καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιας, ενημερωτικά να σας πω ότι είναι από το Ελμπασάν της Αλβανίας.

Αλλά, αυτό σαφώς και δεν έχει καμία σημασία...

youtube.com/user/konsasas

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news