facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Στον Εισαγγελέα ο Π. Σακελλαρόπουλος για υπόθεση "νομιμοποίησης" αλλοδαπών στη Μανωλάδα που φέρεται να εκκρεμεί 7 χρόνια

Αίτηση προς τον κ. Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Πατρών κατέθεσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος κ. Παναγιώτης Λ. Σακελλαρόπουλος για την υπόθεση «νομιμοποίησης» αλλοδαπών στην Μανωλάδα.

Ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πάνος Λ. Σακελλαρόπουλος επισπεύτηκε σήμερα 26-04-2013 την Εισαγγελία Εφετών Πατρών προκειμένου να καταθέσει το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας με ημερομηνία 26-04-2013 και με θέμα «εκκρεμεί 7 χρόνια στο Εφετείο Πατρών… η υπόθεση «νομιμοποίησης» αλλοδαπών στην Μανωλάδα» ζητώντας από τον κ. Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Πατρών να ενημερωθεί αν είναι αληθές το περιεχόμενο του δημοσιεύματος και να πράξει τα νόμιμα σε περίπτωση που διαπιστώσει τυχόν παραλείψεις.

Εξάλλου να σημειωθεί ότι στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 30-04-2013 πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη αφορά συζήτηση και ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή παραγωγής φράουλας, μετά τα τελευταία γεγονότα στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news