facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Το 60% των τροχαίων στους νέους οφείλεται σε αποστολή μηνυμάτων μέσω κινητού! [video]

Προσοχή το βίντεο δεν είναι για ανήλικους - Σκληρές εικόνες!

Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που δείχνει πως ο νούμερο 1 λόγος τροχαίων ατυχημάτων στους νέους είναι η χρήση κινητών τηλεφώνων και συγκεκριμένα η αποστολή μηνυμάτων!

Το 60% των δυστυχημάτων στους νέους οφείλεται ακριβώς σε αυτό τον λόγο!! Το κινητό τηλέφωνο και η αποστολή μηνυμάτων την ώρα της οδήγησης είναι χειρότερο από το να οδηγάς μεθυσμένος !

Ο χρόνος αντίδρασης των νέων μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 50% με τη χρήση κινητού τηλεφώνου σε σύγκριση με αυτούς που οδηγούν κανονικά!!

Η τήρηση της απόστασης από το προπορευόμενο αυτοκίνητο και ο έλεγχος της ταχύτητας του αυτοκινήτου επηρεάζονται αρνητικά σε σημαντικό βαθμό και οδηγούν σε κακή ποιότητα οδήγησης.

Το μήνυμα είναι σαφές: Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση μπορεί να σκοτώσει!

Τα νούμερα των τροχαίων ατυχημάτων είναι τρομακτικά, αν κάποιος πρέπει να μιλήσει οπωσδήποτε στο τηλέφωνο ή πρέπει να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα που δεν μπορεί να περιμένει, μπορεί κάλλιστα να σταματήσει σε ένα ασφαλές σημείο στην άκρη του δρόμου και να χρησιμοποιήσει το κινητό του χωρίς να κινδυνεύει κανείς.

Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου, είναι σκηνοθετημένο δείχνει όμως ρεαλιστικά ένα συμβάν και τι μπορεί τελικά να συμβεί..


lay-out

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news