facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πήγαν να περάσουν από τα σύνορα 6 κλεμμένα πολυτελή τζιπ

«Φρένο» στις εξαγωγές προς την Αλβανία πολυτελών κλεμμένων αυτοκινήτων έβαλε τον τελευταίο καιρό το Τελωνείο της Κακαβιάς. Συνολικά κατασχέθηκαν έξι τζιπ (τέσσερα ΒΜW X6, ένα BMW X5 και ένα VW TOUARG), για τα οποία όπως αποδείχθηκε τα κυκλώματα που εμπλέκονται εξάντλησαν κάθε επινοητικότητα για να ξεγελάσουν τις τελωνειακές αρχές. 
Ωστόσο η μεθοδική, προσεκτική και επίμονη προσπάθεια του Διευθυντή Μιχάλη Στεφάνου και του προσωπικού του Τελωνείου της Κακαβιάς,  έφερε στο «φως» τις απάτες που σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν στόχο και τις αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Πρωινός Λόγος. 
Το "Colpo Grosso"
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Στεφάνου οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι πολύπλοκοι και ξεπερνούν και τα όρια ασφαλείας που θέτουν οι κατασκευαστές. 
Χρησιμοποιούνται πλαστές άδειες, πλαστές εξουσιοδοτήσεις, παραποιημένα πλαίσια, παραποιούνται ακόμη και οι εγκέφαλοι των αυτοκινήτων, ενώ συνήθως για την μεταφορά τους χρησιμοποιούν κυρίως νεαρούς Αλβανούς. 
«Παρά την έλλειψη προσωπικού και την κρίση που περνούν δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν και  υπηρεσίες που στηριζόμενοι στο ζήλο και την εργατικότητα των λιγοστών υπαλλήλων τους μπορούν και εργάζονται αποτελεσματικά», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Μιχάλης Στεφάνου.

ipeirotika

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news