facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πάτρα:Με ειδικό αεροσκάφος μεταφέρεται στη Γερμανία 15χρονος

«Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του δεκαπεντάχρονου Μανώλη, πραγματοποιήθηκαν από το υπουργείο Υγείας, άμεσα και κατ' εξαίρεση, όλες οι απαιτούμενες ενέργειες σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο» δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Με ειδικό αεροσκάφος που διαθέτει μονάδα υποστήριξής του και όχι με το πρωθυπουργικό θα μεταφερθεί στο International Neuroscience Institute στο Αννόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέβαση στο κεφάλι ο μαθητής του 11ου Γυμνασίου Πατρών.

Το ταξίδι προς την ελπίδα για τον μικρό μαθητή και την οικογένειά του θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν στους οικείους του παράγοντες του Υπουργείου Υγείας, το σύνολο σχεδόν των εξόδων θα καλυφθεί από την πολιτεία.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν στελέχη της Εθνικής τράπεζας «μπλόκαραν» τον λογαριασμό που είχε ανοιχτεί για τον 15χρονο μαθητή του 11ου Γυμνασίου που θα πρέπει να μεταφερθεί στη Γερμανία και να εγχειριστεί άμεσα, φαίνεται πως υπήρξε προσπάθεια να ξεπεραστεί το εμπόδιο.

Ετσι εγινε γνωστό πως διεφάνη κάποια λύση και πως στελέχη της τράπεζας βρήκαν κάποιο «παράθυρο» στην νομοθεσία που αφορά λογαριασμούς στους οποίους καταθέτουν τρίτα άτομα για ειδικό σκοπό. Μάλιστα ειδοποιήθηκε και ο πατέρας ότι μπορεί και σήμερα να κάνει την ανάληψη των χρημάτων ώστε να επιταχύνει τις διαδικασίες για το ταξίδι σωτηρίας του γιου του στη Γερμανία.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news