facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Πρέβεζα: Να γιατί δεν υπάρχουν παιδίατροι στο Νοσοκομείο - VIDEO

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας στο θέμα των εφημεριών στην παιδιατρική κλινική, αφού εξακολουθούν οι εφημερίες να μην είναι πλήρεις.

Παρά το γεγονός ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν τέσσερις γιατροί παιδίατροι, στην πράξη εργάζονται μόνο δύο καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Οι άλλοι δύο γιατροί, σύμφωνα και με τα όσα είπε στο pamepreveza.gr, όπως θα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί, ο κ. Δαρδαμάνης, αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου, βρίσκονται σε συνεχείς αναρρωτικές άδειες.

Μια κατάσταση η οποία διαφαίνονταν ότι θα ακολουθήσει από τον Νοέμβριο όταν υπέβαλε τα χαρτιά ο ένας από τους τότε τέσσερις παιδίατρους για συνταξιοδότηση πράγμα που έγινε τον Δεκέμβριο.
Έτσι από τις αρχές της χρονιάς παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του νοσοκομείου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την μετακίνηση παιδιάτρου από το Θεσπρωτικό, τα πράγματα δεν φάνηκαν να διορθώνονται αφού δύο από τους γιατρούς βρίσκονται σε συνεχείς αναρρωτικές άδειες εδώ και τρεις μήνες.

Τα περιστατικά πολλά με τους γονείς να καταφθάνουν στο νοσοκομείο αναζητώντας ιατρική βοήθεια για τα παιδιά τους και να μην βρίσκουν γιατρούς. Ένα από αυτά τα περιστατικά με αγανακτισμένο πατέρα να ζητάει απεγνωσμένα εξηγήσεις ήταν και αυτό που είχε καταγράψει η κάμερα του pamepreveza.gr πριν δέκα μέρες περίπου (Διαβάστε και δείτε το video εδώ…) ο οποίος ξεσπά στην κάμερα στο γραφείο του κ. Δαρδαμάνη όταν μετέβη την επόμενη μέρα για να καταγγείλει το γεγονός (Δεύτερο video που ακολουθεί).

Πρόσφατο περιστατικό πριν δύο μέρες και μάλιστα μετά το μεσημέρι όταν γονείς πήγαν το μόλις μερικών μηνών παιδί τους στο νοσοκομείο και αναγκάστηκαν να μεταβούν στα Γιάννενα, αφού ο γιατρός είχε σχολάσει τη βάρδια του λίγη ώρα πριν, για απλές εξετάσεις αίματος αρχικά.
Δείτε στο video που ακολουθεί τι είπε ο κ. Δαρδαμάνης για το τι έχει προκαλέσει την κατάσταση αυτή στο νοσοκομείο της Πρέβεζας στην παιδιατρική κλινική.
 

Δείτε το σχετικό βίντεο:




pamepreveza

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news