facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

O απεργός πείνας - καθηγητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου μιλά μέσα από το νοσοκομείο

Περιγράφει λεπτό προς λεπτό στο Νewsit πως κατέρρευσε μετά από 8 μέρες απεργίας πείνας. "Ο αγώνας μου δε σταματά εδώ" λέει μέσα από το νοσοκομείο ο καθηγητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου, Φώτης Τσιφοπανόπουλος.

Ολο το Μεσολόγγι βρίσκεται στο πλευρό του ενάντια στο σχέδιο "Αθηνά".
Ο 57χρονος καθηγητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου είναι οικογενειάρχης και πατέρας ενός γιου και μιας κόρης.

Ξεκίνησε την απεργία πείνας μαζί με το δήμαρχο Μεσολογγίου Π. Κατσούλη και τη διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ Γ. Μούτσιου – Νικολοπούλου, σε ένδειξη αντίδρασης για το σχέδιο "Αθηνά" και το επιχειρούμενο κλείσιμο του ΤΕΙ.

Ο κύριος Φώτης Τσιφοπανόπουλος μετά από 8 ημέρες αποχής από το φαγητό και έχοντας προβλήματα υγείας δεν άντεξε και χθες το πρωί κατέρρευσε. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

"ΠΩΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ"

Οπως δήλωσε στο Newsit μέσα από το νοσοκομείο ο καθηγητής οικονομικών με ειδικότητα στην Αγροτική Πολιτική και Ανάπτυξη "χθες συνέβη το εξής. Ξυπνώντας ένοιωσα ένα μηρμύγκισμα στα πόδια και όπως σηκώθηκα είχα μια πολύ έντονη δυσφορία στην αναπνοή, δε μπορούσα να αναπνεύσω και αμέσως με πήγανε στο νοσοκομείο.

Τώρα ειμαι καλά, ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις μου και όλα είναι καλά. Οι γιατροί μου απαγορεύουν να συνεχίσω την απεργία πείνας αλλά ο αγώνας έχει πολλές μορφές και εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Ο αγώνας μου δεν ήταν αγώνας αυτοκτονίας, ήταν αγώνας κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης οχι μόνο για το κλείσιμο του ΤΕΙ Μεσολογγίου αλλά ευρύτερα για όλα όσα τεκταίνονται στην πατρίδα μας" είπε τέλος ο κύριος Φώτης Τσιφοπανόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ο καθηγητής βγει από το νοσοκομείο είναι αποφασιμένος να επιστρέψει στο χώρο της Πινακοθήκης στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου ο δήμαρχος Μεσολογγίου και η διοικητική υπάλληλος του ΤΕΙ συνεχίζουν την απεργία πείνας.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news