facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Mάχη με τραυματίες στις φυλακές Τρικάλων


Τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε κλειστού τύπου βαν άνοιξαν πυρ περίπου στις 20:00 κατά των εξωτερικών φρουρών των φυλακών Τρικάλων.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις κρατούμενοι αφού άνοιξαν τα κελιά τους ανέβηκαν στην ταράτσα των φυλακών προκειμένου να δραπετεύσουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερις κρατούμενοι ήταν οπλισμένοι και άρχισαν και αυτοί να πυροβολούν προς τις σκοπιές. Αμέσως έσπευσαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Eπίσης ξεκίνησαν από την Αθήνα ενισχύσεις με μονάδα των ΕΚΑΜ.

Δύο τραυματίες

Μέχρι στιγμής αναφέρονται δύο τραυματίες. Και οι δύο είναι εξωτερικοί φρουροί και αυτή την ώρα υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση. Ο ένας φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιά.





Περί τις 21:45 ακούγονταν ακόμη σποραδικοί πυροβολισμοί που προέρχονταν από την ταράτσα των φυλακών. Από την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων αναφέρθηκε πώς σχεδιαζόταν επιχείρηση προκειμένου να απομακρυνθούν οι κρατούμενοι που αποπειράθηκαν να δραπετεύουν από την ταράτσα του κτηρίου. Στην επιχείρηση λαμβάνει μέρος η μονάδα των ΕΚΑΜ.



Καταδίωξη

Παράλληλα και μετά τους πρώτους πυροβολισμούς άρχισε η καταδίωξη του βαν με τους τέσσερις αγνώστους που πρώτοι άνοιξαν πυρ κατά της εξωτερικής φρουράς των φυλακών. Κατά τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους οι πρώτοι πυροβολισμοί προέρχονταν από καλάσνικοφ που έφεραν οι άγνωστοι.

Aκούστε τι ανέφερε στη Ζούγκλα, ο εξωτερικός φρουρός των φυλακών Τρικάλων, κ. Αναγνώστου:

Περί τις 22.30 ο πρόεδρος του Σωματείου Εξωτερικών Φρουρών στις φυλακές Τρικάλων, κ. Βασταρούχας ανέφερε στη Ζούγκλα πως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση για την απομάκρυνση κρατουμένων από την ταράτσα των φυλακών και πως ακόμα ακούγονταν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ένας εκ των εξωτερικών φρουρών είναι σε σοβαρή κατάσταση και βρισκόταν στο χειρουργείο, ενώ ο δεύτερος τραυματίας είναι σε καλύτερη κατάσταση. Υπάρχει κι ένας τρίτος, ελαφρά τραυματισμένος, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στις φυλακές Τρικάλων.


zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news