facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ζητούν πρόσληψη cowboy για αδέσποτα μοσχάρια

Την πρόσληψη δύο cowboy για να τους προστατεύσουν από τα αδέσποτα μοσχάρια, που καταστρέφουν την περιουσία τους ζητούν οι 54 κάτοικοι του χωριού Λαδά, στην περιοχή της Αλαγονίας, στη Μεσσηνία.

Το πρόβλημα τον τελευταίο καιρό είναι μεγάλο, αφού όπως λένε οι κάτοικοι, πάνω από 50 αδέσποτα βοοειδή, περιφέρονται και κάνουν καταστροφές σε δέντρα, λαχανικά, περιφράξεις.

Ζημιές έχουν αναφερθεί ακόμα και σε αυλές σπιτιών.

Τα μοσχάρια κυκλοφορούν μέσα στους οικισμούς, στους δρόμους, τις πλατείες, προξενώντας μεγάλες καταστροφές στις περιουσίες των κατοίκων, δημιουργώντας κινδύνους για τη δημόσια υγεία, καθώς και για τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

Η έγγραφη διαμαρτυρία των λιγοστών κατοίκων, απευθύνεται προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, το Δασαρχείο και το Δήμο Καλαμάτας. Ζητούνται άμεσες ενέργειες για την απομάκρυνση ή σύλληψη των ζώων.

Όπως αναφέρει ο δήμος Καλαμάτας στην ιστοσελίδα του, «η ευθύνη ανήκει κυρίως στο Δασαρχείο και την Αστυνομία, όμως ο Δήμος προτίθεται - εφόσον βέβαια επιτραπεί από τις ελεγκτικές αρχές - να προσλάβει και πάλι 2 φύλακες/τσοπάνηδες, για το στοιχειώδη έλεγχο της κατάστασης».

moriasnow

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news