facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Άνεργος, άστεγος, καρκινοπαθής κάηκε από γκάζι σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στις Αχαρνές

Όταν η αξιοπρέπεια μπαίνει πάνω κι απ’ την ζωή!

Μία τραγική ιστορία διαδραματίζεται δίπλα μας. Ένας 36χρονος, καρκινοπαθής, άνεργος και άστεγος κάηκε στην προσπάθεια του να ζεσταθεί με ένα μικρό γκαζάκι υγραερίου! Ο Νεκτάριος ζει εδώ και αρκετούς μήνες στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο που βρίσκεται στις παρυφές της Πάρνηθας, στο Πανόραμα! Ανάμεσα στα χαρτόκουτα προσπαθούσε να πολεμήσει το κρύο και κάτω από παλέτες προστατευόταν από τις σταγόνες της βροχής που εύκολα ξεπηδούσαν από το μισογκρεμισμένο ταβάνι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε μείνει για μέρες δίχως φαγητό και φάρμακα.

Δυστυχώς το Σαββάτο στην προσπάθεια του να ανάψει μία φωτιά για να ζεσταθεί το γκαζάκι έσκασε καίγοντας τα πόδια του. Ο άτυχος Νεκτάριος φώναζε βοήθεια, όμως, τελικά την Κυριακή ακούστηκαν οι εκκλήσεις του από έναν περιπατητή, που τον βρήκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση καμένο στα κάτω άκρα! Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ωστόσο άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα, αν δηλαδή η μοίρα θα τον έχει χτυπήσει ακόμη περισσότερο…

Όσοι ζουν στο Πανόραμα, Αχαρνών γνωρίζουν το Νεκτάριο, αρκετές φορές του πήγαιναν φαγητό και νερό, όμως η υπερηφάνεια αυτού του ανθρώπου ήταν τόσο μεγάλη που δεν χωρπύσε ίχνος ελεημοσύνης… Του προτάθηκε να φιλοξενηθεί σε σπίτια συγγενών, του προτάθηκε ακόμη και να μπει σε έναν ξενώνα αστέγων, όμως ο Νεκτάριος ήθελε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του! Είναι χωρισμένος και αυτό τον πονούσε ακόμη περισσότερο.

Ευχόμαστε αυτό να ήταν το τελευταίο χτύπημα της μοίρας...

acharnorama

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news