facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Γ. Βασιλείου: Αναληθείς οι κατηγορίες Βγενόπουλου για το δάνειο στη Λαϊκή

«Αναληθείς και συκοφαντικές» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου σχετικά με δάνειο του στη Λαϊκή Τράπεζα, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου.

Με ξενίζει, αναφέρει ο κ. Βασιλείου σε γραπτή δήλωση, ότι «ο άνθρωπος, που θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος για την καταστροφή της Λαϊκής, με τις γνωστές επιπτώσεις, που επέφερε στην Κύπρο, προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις».

Προσθέτει δε ότι θα αναμένει το πόρισμα του Γενικού Εισαγγελέα, ενώπιον του οποίου έχει τεθεί το δημοσίευμα με την «καυτή λίστα» για διαγραφές δανείων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βγενόπουλος, σε ανακοίνωση, αναφέρει ότι είχε γίνει ρύθμιση παλαιού δανείου του κ. Βασιλείου, όπως καταβάλει τρία εκατομμύρια δολάρια το Φεβρουάριο του 2012 και άλλα τρία εκατομμύρια δύο χρόνια μετά και να αφαιρεθούν από την οφειλή παλαιοί τόκοι.

Όμως, συνεχίζει, το Φεβρουάριο του 2012, η διοίκηση του Μιχάλη Σαρρή δεν τήρησε τη συμφωνία και έκανε καινούργια με το Γιώργο Βασιλείου εις βάρος των συμφερόντων της τράπεζας.

Ο κ. Βγενόπουλος έχει ζητήσει παρέμβαση του γενικού εισαγγελέα και παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή.

e-go

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news