facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Νίκος Σίμος

Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ υπέβαλε ο Νίκος Σίμος.

Ο ίδιος δεν δέχτηκε την τοποθέτηση του Γιώργου Μπράμου στη θέση του γενικού διευθυντή του τομέα της ψυχαγωγίας.

Στην επιστολή παραίτησης κάνει λόγο για «άρνηση» του Γιώργου Μπράμου να παραιτηθεί των καθηκόντων του λόγω συνταξιοδότησης. Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο ίδιος ο Νίκος Σίμος προήλθε από την εφεδρεία των συνταξιούχων...

Μέσω της επιστολής του ο Νίκος Σίμος εξέφρασε επίσης την άρνησή του να αποδεχθεί τις «πιέσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ», όπως λέει, που έθεταν βέτο για την τοποθέτηση του κ. Μπράμου στην θέση αυτή.

«Σε μια δύσκολη εποχή που η ανεργία καλπάζει είναι τουλάχιστον ντροπή η ΕΡΤ να επαναφέρει έναν συνταξιούχο της, για τη νευραλγική θέση τη στιγμή που υπάρχουν αξιόλογοι και άνεργοι στο χώρο», γράφει χαρακτηριστικά.

Εδώ και καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Σίμος περίμενε την ευκαιρία για μια «ηρωική» έξοδο. Καθώς στην πραγματικότητα είχε μείνει στο περιθώριο μετά την τοποθέτηση του Αιμίλιου Λιάτσου στη θέση του γενικού διευθυντή της ΕΡΤ.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος σε ερώτηση των «ΝΕΩΝ» σχετικά με την παραίτηση του κ. Σίμου, απάντησε ότι: «Δεν είχα καμία επαφή μαζί του έως σήμερα».

Να θυμίσουμε ακόμη ότι στη διάρκεια της θητείας του, ο Νίκος Σίμος υποστήριξε την λογοκρισία που δέχτηκε το φιλί μεταξύ ανδρών (υπηρέτη - λόρδου) στην σειρά «Downton Abbey» και έθεσε εκτός γυαλιού την Ελλη Στάη, καθώς και τους Κώστα Αρβανίτη, Μαριλένα Κατσίμη. Ακόμη, απομάκρυνε τον Κώστα Σπυρόπουλο από τη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news