facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Πυλώνας φωτισμού από το γήπεδο του ΟΦΗ έπεσε σε σπίτια και αυτοκίνητα!

 Η ένταση του αέρα έριξε πυλώνα φωτισμού από το γήπεδο του ΟΦΗ -"Είχε σαπίσει η βάση του" - "Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα αναλάβει να αποκαταστήσει όλες τις ζημιές"

Τεράστιες ζημιές έχει προκαλέσει η πτώση ενός πυλώνα φωτισμού, ο οποίος -λόγω των ισχυρών νοτιάδων- έπεσε πάνω σε σπίτια και... παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου!

Οι γείτονες και οι ιδιοκτήτες των κατοικιών και των οχημάτων, άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο, για να νιώσουν έπειτα το τράνταγμα από την πτώση της τεράστιας σιδηροκολώνας!

Όταν βγήκαν από τα σπίτια τους, διαπίστωσαν το μέγεθος της καταστροφής, αλλά και το πόσο τυχεροί στάθηκαν!

Δριμύ κατηγορώ των κατοίκων της περιοχής που είδαν τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν. Ζημιές προκλήθηκαν σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα ενώ η "Παναγία βοήθησε", όπως είπαν οι περίοικοι και δεν θρηνήσαμε θύματα αφού εάν ήταν μία εργάσιμη ημέρα η κίνηση στο σημείο αυτό θα ήταν μεγάλη!

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κ. Β. Ξημέρης που βρέθηκε αμέσως στο σημείο όπως άλλωστε και μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ και δήλωσε ότι θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές, όπως δήλωσε νωρίτερα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.


cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news